Hastane Hakkında
İstanbul Haseki Eğıtım Ve Araştirma Hastanesi, İstanbul bulunan bir özel sağlık kuruluşu olarak sağlık hizmeti sunmaktadır. 35 branşta sağlık hizmeti sunmaktadır. Aktif bölümler: Acil Tıp, Aile Hekimliği, Anestezi ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye - İç Hastalıkları ve diğerleri. Kadrosunda 14 doktor bulunmaktadır. Randevu ve bilgi almak için iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.
Branşlar 33 branş
Hastane Doktorları 14 doktor
Dr. Alper Gümüş
Dahiliye (İç Hastalıkları)Ass. Dr. Ass. Dr. Ayla Çulha Oktar
NörolojiUzm. Dr. Ayşe Bahar Budan Çalışkan
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıUzm. Dr. Bağdagül Aksu
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıUzm. Dr. Canan Yolcu
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıDr. Eda Erçin
Aile HekimliğiDr. Esen Gül Uzuner
Genel CerrahiUzm. Dr. Evrim Çakır
Dahiliye (İç Hastalıkları)Dr. Macit Koldaş
Dahiliye (İç Hastalıkları)Dr. Mehmet Kolu
Aile HekimliğiUzm. Dr. Mesut Ayer
Dahiliye (İç Hastalıkları)Uzm. Dr. Selay Gündoğdu Büyükbaş
Dahiliye (İç Hastalıkları)Uzm. Dr. Şule Poturoğlu
Dahiliye (İç Hastalıkları)Dr. Süleyman Bayraktar
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıYakın Nöbetçi Eczaneler
Bu hastanenin bulunduğu bölgedeki nöbetçi eczaneleri görüntüleyin.
Fatih, İstanbul Nöbetçi EczaneleriHastane Birimleri 6 birim
Tıbbi Birimler 4
Destek Birimleri 2
Tedavi Edilen Hastalıklar
Acil Tıp
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Dahiliye (İç Hastalıkları)
Hasta Yorumları
Nilüfer Hanım hastalarıyla muazzam iletişim kurabilen işinin ehli ve güvenilir bir hekimdir. Allah kendisinden razı olsun.
Fazilet hocam, çok değerli insani yönü gelişmiş, işinin eğli, yaptığı ameliyatlarda çok titiz ve başarılı pozitif güler yüzlü enerjisi mükemmel ameliyat sonrası ilgi alakası çok güzel meme ameliyatı oldum çok memnunum Allah ondan ve ekibinden razı olsun iyiki varsınız hocammm
Doktor hanıma muayene olmak için epey çaba verdim ama iyi ki de vermişim gerek anlayışlı sıcak yaklaşımları olsun gerek işini çok iyi bilmesi olsun mütevazi yanı olsun her anlamda hastasına insan gibi davranan bir hekim olduğu için kendisine çok teşekkür ederim asistan'ı da gayet kibar ve ilgiliydi bundan sonraki takip sürecimi kendisi ile devam ettireceğim için çok mutluyum.
Sayın özlem selçuk hocam bügün annemin kontrolunde ilk defa tanıştık ve iyiki tanışmışız cok guler yuzlu ve ilgili doktor çok memnun kaldık annemde bende cok sevdık inş bundan sonra kendısıne denk geliriz çom tesekur ederız özlem hocam alakanız için sevgıler 🤲
Kardeşim kaza geçirdi. Bırakın bilgilendirmeyi yüzünü bile göremedik. Günlerdir bekledik herkes birbirine atıyor. 2-3 gün kalmış bir askeri rapor bile yazmayı bilmiyorlar, asistanları da sıfır bilgilendirme, bankodakilere soruyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Sami bey tanıdığım en mütevazı insan.kendisinden Allah razı olsun annemin yoğun bakım sonrasında hayata bağladı . tecrübeli babacan adam gibi adam .kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum .
çok iyi çok fazla hastalarıyla ilgilenen bir doktor
Saygıdeğer hocama ve ekibine beyin ameliyatı süre zarfım da desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bundan sonraki meslek hayatında kendisine başarılar dilerim. İyi kı varsınız hocam. İlyas K.
Ben Bedriye hanıma ilk defa haseki hastanesinde muayene oldum. Gerçekten işini layıkı ile yapan fevkalede bir doktor. Çok güzel bir muayene ardından detaylı anlatıyor. Tedavisi muhteşem iyiki sizin gibi doktorlarımız var.
4 yıldır çarpıntı için ilaç kullanarak geçiştirildiğim ve gittiğim doktorlar tarafından tanı konulmadığı hastalık sürecim semi hocam sayesinde sona erdi, detaylı açıklamaları ve ilgisi için teşekkür ederim.
Babamın akciğer kanseri hastalığını bulan ve ayrıntılı ilgilenen bi doktor şuan iyileşme durumundayız kontrollerde hastasını tanıyan birebir işgilenen güleryüzle işini severek yapan bir hekim herşey için teşekkür ederiz işini severek yapan doktorlarımızın sayıları artsın inşallah
Hem dedemi hem anneannemi götürüyorum kendisine 2 senedir. İşini böyle iyi yapan bir doktor görmedim. Bu devirde böyle doktor bulmak çok zor, cok güler yüzlü ve çok ilgili.
Mesleğini Hakkı ile yapan ilgili _alakadar olan güler yüzlü Bir hekimdir özlem Selçuk hnm.... kesinlikle tavsiye ederim...
Geçtiğimiz yıl çam sakurada babamın dudak ve boğaz ameliyatını gerçekleştirdi. Babam 77 yaşındaydı ve oldukça başarılı rahat bir ameliyattı. Babam şu an 78 yaşında aynı hastanede ciddi bir rahatsızlıktan ameliyat oldu. Uyanır uyanmaz yalçın beyi anmış. Yoğun bakım odasında ablamı görür görmez benim o doktorum olsa ne güzel olurdu bilse hemen gelir yanıma demiş. Babam 1 yıldır her gün her konuşmamızda Yalçın beyi anıyor. Gerçekten iyi bir insan olmak bambaşka bir şey. Bazen bizi unutuyor Yalçın beyi unutmuyor. Ömür boyu duam minnettarlığım sizinle olacak
Çok kontrolcu işini titizlikle takip eden bir doktor. Çok memnun kaldım.
Hastalarına verdiği değer o kadar kıymetli ki.. Hastalarını dinleyen, tedavisinde her detayına kadar açıklayan, en ince ayrıntısına kadar araştıran, her daim çok araştırmacı bir tedavi ile yaklaşan işinde saygıdeğer doktorumuz.. Çok kıymetlisiniz, iyi ki varsınız.
Hayriye hocam gerçekten çok iyi bir insan başı çok kalabalık olmasına rağmen her bir hatasıyla yakından ilgileniyor Rabbim razı olsun hem bu salgından hem tüm belalardan on ve ailesini ve tüm doktorlarımızı korusun amin
Çok ilgili bir doktor , zarif ve hastası ile iletişimi çok yüksek.
Cok iyi bi insan ve isini cok iyi yapiyor
Konum
Fatih/İstanbul, Fatih, İstanbul
